måndag 17 december 2007

Allt från invigningen av Polaris Experience Center

Så äntligen invigdes då Polaris Experience Center. Strax efter 12.00 lördagen den 15:e december klippte kommunlarådet Bengt-Urban Fransson bandet. Dessförinnan hade Jan Edvardsson hälsat de speciellt inbjudna gästerna välkomna.

Polaris Experience Center är det första eventcentret i världen där man kan köra alla Polaris produkter. Eventen är verkligen speciella, vad sägs om Extrem Deep Snow där du på en 700 Dragon RMK får klättra på branta fjällsidor och surfa i djup snö? Eller varför inte Extreme Snow Cross där våra erfarna instruktörer tar dig igenom en dag på snöskotercrossbanan tillsammans med ett gäng Polaris 600RR.
Eventen är till för dig som verkligen vill köra av dig och lyfta dina kunskaper till en högre nivå.

Personerna bakom Polaris Experience Center är Jan Edvardsson och Anders Wikström, två erfarna och framgångsrika entreprenörer i Arjeplog med omnejd. Hos PEC finns fem erfarna instruktörer anställda.

14.30 öppnades Polaris Experience Center för allmänheten. Johan Didriksson och Niklas Frisk från Polaris visade upp 2008 års skotermodellprogram. Det var verkligen show, det small bomber, blixtrade och brann, allt till tonerna från rockmusik.
Johan Didriksson, International Sales Manager North Europe:
" Polaris är stolta att få vara delaktiga i denna satsning. Jan och Anders har genom denna satsning verkligen visat framåtanda och entreprenörsskap. PEC är faktiskt det första eventcentret i världen på den här nivån och givetvis hoppas vi från Polaris att det inte är det sista."

Dagen fortsatte med PEC teamets skoterförare som bjöd på en hissnande FSX show. Chaufförer för dagen var Simon Flinfeldt och Joel Westerlund. Kvällen avslutades med julbord på Hotell Silverhatten.

Som avslutningsvis kan vi också meddela att PEC nu längre inte bara är ett eventföretag utan också officiell återförsäljare för Polaris.